Mottagning för hjärnstimulering, Stadshagen

Välkommen till Mottagning för hjärnstimulering, Stadshagen. Mottagningen, som tillhör Norra Stockholms psykiatri, tar främst emot patienter med depression för elektrokonvulsiv behandling

Vi erbjuder specialistpsykiatrisk vård baserat på de regionala vårdprogrammen. För att få tid på någon av våra mottagningar behövs vanligen en remiss från din vårdcentral eller husläkare. Om du vill söka vård på vår klinik kan du göra en egenanmälan. För rådgivning och information kan du även kontakta Vårdguiden 1177 dygnet runt.

Egenanmälan

Om du vill söka vård hos oss kan du göra en egenanmälan. En egenanmälan leder till att du antingen får en tid till ett första bedömningssamtal eller att vi hänvisar dig till en annan vårdgivare. Om du redan är patient på vår klinik vill vi att du kontaktar din behandlare.

Du kan göra en egenanmälan varje helgfri vardag dag klockan 9-10 och klockan 13-14 på telefon 08-123 484 00, knappval 2.

1177 Vårdguiden

Vårdguiden ger sjukvårdsrådgivning dygnet runt på 1177.se eller telefonnummer 1177. Här finns information om var du kan få vård, samt information om hälsa och sjukdomar. Logga in för att göra vårdärenden och för att läsa din journal.

Mer information om psykiatri

Psykiatri är sjukvård för psykiska sjukdomar. Ofta kan du få hjälp hos din husläkare eller på din vårdcentral.

Här kan du läsa mer om psykiatri.  

Information about the Swedish healthcare system

https://psykiatri.sll.se/vard-hos-oss/new-to-sweden/

In case of an emergency

Call 112.

 

Kontakt

Telefon 
08-123 490 80
13.00-15.00

Adress
Vårdvägen 1
Hus 5, plan -02
112 81 Stockholm

Enhetschef
Awin Solaimani

Mottagning för hjärnstimulering, Stadshagen på 1177 Vårdguiden